Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının felç olmak

Rüyada ağzının felç olmak

Rüyada ağzının felç olmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada ağzının felç olmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Rüyada ağzının felç olmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzı felç olmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek emellere ulaşılacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini felc görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments