Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fayans temizlemek

Rüyada fayans temizlemek

Rüyada fayans temizlemek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada fayans temizlemek gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Rüyada fayans temizlemek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada fayanslı ev görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar fayansı görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fayans görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, işlerinin yarıda kalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fayans yaptırmak gıybet edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada banyo fayansı görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Rüyada fayans kırmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, gözünün yaşını sileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı fayans görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, iş için gurbete gidileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments