Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fayans görmek

Rüyada beyaz fayans görmek

Rüyada beyaz fayans görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fayans gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada beyaz fayans yıkamak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, onlar sayesinde kalkınacağına, günlerini bunun için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fayans döşemek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz fayans görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada fayans silmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fayans temizlemek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı fayans görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fayans taşı görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfak fayansı görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments