Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fayans taşı görmek

Rüyada fayans taşı görmek

Rüyada fayans taşı görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada fayans taşı gördüyseniz:

  • Yeni iş bağlantıları farklı yönde ilerlemenize sebep olabilir.

Rüyada fayans taşı görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada renkli fayans görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık fayans görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada fayans döşemek neşesinin de yerine geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada duvar fayansı görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz fayans görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalettir.

Rüyada banyo fayansı görmek şen kahkahalar atacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fayans yaptırmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments