Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fayans kırmak

Rüyada fayans kırmak

Rüyada fayans kırmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada fayans kırmak gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada fayans kırmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fayanslı ev görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, mal ve para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo fayansı görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fayans döşemek dertlerine derman bulacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi fayans görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi fayanslı ev görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada fayans silmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada siyah fayans görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments