Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fayans görmek

Rüyada yeşil fayans görmek

Rüyada yeşil fayans görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, günaha gireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fayans gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada yeşil fayans görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet eder.

Rüyada pembe fayans görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Rüyada fayans kırmak çok güzel işlere gireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fayans görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfak fayansı görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz fayans yıkamak yeni işler alacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Rüyada fayans taşı görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Rüyada fayans dizmek kederlerinin son bulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments