Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo fayansı görmek

Rüyada banyo fayansı görmek

Rüyada banyo fayansı görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, masa başı bir işe gireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada banyo fayansı gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Rüyada banyo fayansı görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulur.

Rüyada mutfak fayansı görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz fayans yıkamak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fayans görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, düşmanların barışacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz fayans döşemek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulur.

Rüyada fayans dizmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mavi fayans görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, neşeleneceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli fayans görmek elde edilen nasibin artacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments