Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye kurutmak

Rüyada fasulye kurutmak

Rüyada fasulye kurutmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye kurutmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, anlaşmalardan cayılacağına alamet eder.

Rüyada fasulye kurutmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, maddi olanakların artacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kuruduğunu görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada et kurutmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek maddi zararlara uğrayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş nane görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments