Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutmalık patlıcan görmek

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kötü durumlara düşeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Rüyada kurutmalık patlıcan gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan biber kurutmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, planların tutmayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kuruduğunu görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada denizlerin kuruduğunu görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada çamaşır kurutmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yeni bir araba satın alınacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet eder.

Rüyada elinin kuruduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments