Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye haşlamak

Rüyada fasulye haşlamak

Rüyada fasulye haşlamak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine yorulur.

Rüyada fasulye haşlamak gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Rüyada fasulye haşlamak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine inanılır.

Rüyada tavuk haşlamak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada hamur haşlamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine yorulur.

Rüyada yumurta haşlamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut haşlamak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına alamet eder.

Rüyada mısır haşlamak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bulgur haşlamak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, karlı işler yapacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada balık haşlamak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments