Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır haşlamak

Rüyada mısır haşlamak

Rüyada mısır haşlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalettir.

Rüyada mısır haşlamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mısır haşladığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işaret eder.

Rüyada mısır haşlamak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğan haşlamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur haşlamak kalbinin küt küt edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalettir.

Rüyada kara lahana haşlamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada et haşlamak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada sebze haşlamak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta haşlamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments