Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk haşlamak

Rüyada tavuk haşlamak

Rüyada tavuk haşlamak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, küskünlük yaşanacağına, ailesinin de büyük olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada tavuk haşlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tavuk haşladığını görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk haşlamak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, yurtdışına gidileceğine delalettir.

Rüyada balık haşlamak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zengin olunacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mantı haşlamak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada pirinç haşlamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada asma yaprağı haşlamak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, doyasıya sefasını süreceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi haşlamak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makarna haşlamak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments