Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta haşlamak

Rüyada yumurta haşlamak

Rüyada yumurta haşlamak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatına adım atılacağına, yetki sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yumurta haşlamak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Rüyada yumurta haşlamak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalettir.

Rüyada suda yumurta haşlamak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık haşlamak projenin gerçekleştirileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hayatın pahalılaşmasına tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana haşlamak takdir toplayacak işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada fasulye haşlamak yaşama sevincine kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada mantı haşlamak mutsuz ve hasta olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada lahana haşlamak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek haşlamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments