Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut haşlamak

Rüyada nohut haşlamak

Rüyada nohut haşlamak esenliğe kavuşulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nohut haşlamak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada nohut haşlamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara lahana haşlamak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, ekmeğinin verimli olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada et haşlamak onlara hayrının dokunacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılan haşlamak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başarı ve zafer kazanacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada patates haşladığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada tavuk haşladığını görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, mutluluk ve saadete işaret eder.

Rüyada suda yumurta haşlamak yaşamına renk geleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bulgur haşlamak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments