Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık haşlamak

Rüyada balık haşlamak

Rüyada balık haşlamak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık haşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada balık haşlamak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, makamının tehlikeye gireceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada asma yaprağı haşlamak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada yılan haşlamak esenliğe ve feraha kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulur.

Rüyada yumurta haşlamak variyetini çoğaltacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada pirinç haşlamak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet eder.

Rüyada kedi haşlamak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday haşlamak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana haşlamak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, bir süre zorluk çekeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments