Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur haşlamak

Rüyada bulgur haşlamak

Rüyada bulgur haşlamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur haşlamak gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Rüyada bulgur haşlamak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada lahana haşlamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan haşlamak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalettir.

Rüyada yumurta haşlamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok günah işleyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Rüyada soğan haşlamak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bir organizasyona katılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada mısır haşlamak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, iş hayatında saygı göreceğine yorulur.

Rüyada tavuk haşladığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada kara lahana haşlamak kazancının her gün daha fazla artacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments