Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye dikmek

Rüyada fasulye dikmek

Rüyada fasulye dikmek kimseyle konuşmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, rahatının yerinde olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil fasulye dikmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek zarar etme riskini en aza indireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına delalet eder.

Rüyada toprağa fasulye dikmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye dikmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret eder.

Rüyada fasulye fidesi dikmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada fasulye tohumu dikmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada sırık fasulyesi görmek yeni bir araba satın alınacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments