Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye tohumu dikmek

Rüyada fasulye tohumu dikmek

Rüyada fasulye tohumu dikmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, evine bereket geleceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Rüyada fasulye tohumu dikmek gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada fasulye tohumu dikmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye tohumu ekmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, en küçük sorunda parlayacağına, heveslerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada fasulye tohumu görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, onlara hayrının dokunacağına yorulur.

Rüyada tohumluk fasulye görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa tohum dikmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada fasulye fidesi dikmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa fasulye dikmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, önünü göremez olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye dikmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments