Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye dikmek

Rüyada yeşil fasulye dikmek

Rüyada yeşil fasulye dikmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, maddi kriz yaşanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada yeşil fasulye dikmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalettir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada fasulye dikmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada toprağa fasulye dikmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek bir süre zorluk çekeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye fidesi dikmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek yaşamının uzun olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments