Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç ve fasulye görmek

Rüyada pirinç ve fasulye görmek

Rüyada pirinç ve fasulye görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada pirinç ve fasulye gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada taze fasulye yemeği yapmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek darlık içine düşeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çuvalla fasulye görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, destek göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak dikkat çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada fasulye görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments