Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye fidesi dikmek

Rüyada fasulye fidesi dikmek

Rüyada fasulye fidesi dikmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, imkanlarının artacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada fasulye fidesi dikmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada fasulye fidesi görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nar fidesi dikmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada lahana fidesi dikmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul fidesi dikmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada elma fidesi dikmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates fidesi dikmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments