Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye fasulye dikmek

Rüyada bahçeye fasulye dikmek

Rüyada bahçeye fasulye dikmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret eder.

Rüyada fasulye fidesi dikmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa fasulye dikmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye dikmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, engellerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada fasulye tohumu dikmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye dikmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yolculuğa, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, bunun da geleceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada bahçede yeşil fasulye görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments