Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye çorbası görmek

Rüyada fasulye çorbası görmek

Rüyada fasulye çorbası görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada fasulye çorbası gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Rüyada fasulye çorbası görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada fasulye dikmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada fasulye fidesi dikmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut fasulye görmek çok daha mutlu olunacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fasulye patlıcan görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye pişirdiğini görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze fasulye almak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments