Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye almak

Rüyada taze fasulye almak

Rüyada taze fasulye almak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada taze fasulye kırmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek kimse ile tartışmayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kendisine kızacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye ayıklamak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada taze fasulye yemeği yapmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments