Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut fasulye görmek

Rüyada nohut fasulye görmek

Rüyada nohut fasulye görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, geçim kaygısı duymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut fasulye gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada fasulye nohut görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada nohut fasulye görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç ve nohut görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada filizlenmiş nohut görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynamış nohut görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çuval nohut görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments