Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye patlıcan görmek

Rüyada fasulye patlıcan görmek

Rüyada fasulye patlıcan görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kalp kıracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dertlerinin artacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fasulye patlıcan gördüyseniz:

  • Evde konforunuzu arttıracak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada fasulye patlıcan görmek çok zor duruma düşüleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızartılmış patlıcan görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş patlıcan görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Rüyada patlıcanlı yemek yemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, hayır vereceğine inanılır.

Rüyada patlıcan taşımak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan bitkisi görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada patlıcanlı börek yemek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments