Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı bir ülkeye gitmek

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalettir.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, büyük borçların altında ezileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada dış ülkeye gitmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülke gitmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, hayatının iplerini eline alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments