Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış ülkeye gitmek

Rüyada dış ülkeye gitmek

Rüyada dış ülkeye gitmek işlerde aksilikler yaşanacağına, kısmetlerinin açılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dış ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Rüyada dış ülkeye gitmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış ülkede çalışmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini dış ülkede görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ülke dışında olmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Rüyada ülke dışına çıkmak güzel işlere imza atacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada dış ülkede olmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek çevresinin kalabalıklaşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments