Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ülkeye gitmek

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dertlerin sona ereceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, insanlar tarafından tanınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, problemlerinin çözüleceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni bir ülke görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yeterli kimse haline geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bir ülkeye gitmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek onu kendisinden daha çok seveceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada yabancı ülke gitmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada bilmediğin bir ülkeye gitmek hayır duaları alacağına, insanlara iş öğreteceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments