Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyle uğraşmak

Rüyada fareyle uğraşmak

Rüyada fareyle uğraşmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kendisine uğur getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada fareyle uğraşmak kendi işini kurmak için adım atacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada farelerle uğraşmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Rüyada biriyle uğraşmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalettir.

Rüyada kediyle uğraşmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada silahla uğraşmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ticaretle uğraşmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada maymunla uğraşmak dinini yaşayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments