Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle uğraşmak

Rüyada kediyle uğraşmak

Rüyada kediyle uğraşmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Rüyada kediyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kedilerle uğraşmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle uğraşmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, işlerin devam edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cinle uğraşmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet eder.

Rüyada birileriyle uğraşmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyle uğraşmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, içinin huzurla dolacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments