Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunla uğraşmak

Rüyada maymunla uğraşmak

Rüyada maymunla uğraşmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Rüyada maymunla uğraşmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada maymunla uğraşmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerini tutturamayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine delalettir.

Rüyada farelerle uğraşmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanla uğraşmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada kakayla uğraşmak daha güçlü hale geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir şeylerle uğraşmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına inanılır.

Rüyada şeytan uğraşmak psikolojik olarak toparlanacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcekle uğraşmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments