Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla uğraşmak

Rüyada silahla uğraşmak

Rüyada silahla uğraşmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Rüyada silahla uğraşmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Rüyada silahla uğraşmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sayılarla uğraşmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada yılanlarla uğraşmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yetim sevindireceğine inanılır.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada biriyle uğraşmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada insan pisliğiyle uğraşmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşle uğraşmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments