Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farelerle uğraşmak

Rüyada farelerle uğraşmak

Rüyada farelerle uğraşmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada farelerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada farelerle uğraşmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada fareyle uğraşmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada dişle uğraşmak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada balıkla uğraşmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yılanlarla uğraşmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletle uğraşmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada köpeklerle uğraşmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments