Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ticaretle uğraşmak

Rüyada ticaretle uğraşmak

Rüyada ticaretle uğraşmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, atılan adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ticaretle uğraşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Rüyada ticaretle uğraşmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, içinin rahatlayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada ticarete atılmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ticaret taksiye binmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada ticaret yaptığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ticaret yapmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet eder.

Rüyada saçıyla uğraşmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakayla uğraşmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada balıkla uğraşmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, onların önüne geçeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments