Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıtlarla uğraşmak

Rüyada kağıtlarla uğraşmak

Rüyada kağıtlarla uğraşmak dertlerin uzaklaştırılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada birileriyle uğraşmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Rüyada maymunla uğraşmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işarettir.

Rüyada düşmanla uğraşmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşle uğraşmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yılanla uğraşmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada cinle uğraşmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments