Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi zehirlemek

Rüyada fareyi zehirlemek

Rüyada fareyi zehirlemek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi zehirlemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada fareleri zehirlemek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, birlikte bazı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada fareyi zehirlemek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare zehirlemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada yılanı zehirlemek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Rüyada köpek zehirlemek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini zehirlemek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan zehirlemek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments