Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı zehirlemek

Rüyada yılanı zehirlemek

Rüyada yılanı zehirlemek verdiği sözleri yerine getireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı zehirlemek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada yılan zehirlemek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada yılanı zehirlemek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada fare zehirlemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam zehirlemek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini zehirlemek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet eder.

Rüyada fareleri zehirlemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada böcek zehirlemek asosyal bir insan haline geleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına tabir olunur.

Rüyada karınca zehirlemek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments