Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zehirlemek

Rüyada birini zehirlemek

Rüyada birini zehirlemek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet eder.

Rüyada birini zehirlemek gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada köpeği zehirlemek idealist davranacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, eline haram para geçeceğine işaret eder.

Rüyada kedi zehirlemek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada fare zehirlemek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, ticarete adım atacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada adam zehirlemek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek zehirlemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini zehirlemek dertlerinin günden güne artacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada yılanı zehirlemek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada hamam böceği zehirlemek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, helal kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments