Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareleri zehirlemek

Rüyada fareleri zehirlemek

Rüyada fareleri zehirlemek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareleri zehirlemek gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada fareleri zehirlemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada fareyi zehirlemek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare zehirlemek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada fare zehirlediğini görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada kedi zehirlemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu zehirlemek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hikmet sahibi olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada yılanı zehirlemek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, diplomalı kimse olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada köpek zehirlemek şansının her zaman yaver gideceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments