Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare zehirlemek

Rüyada fare zehirlemek

Rüyada fare zehirlemek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işlerinin çok açılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine alamet eder.

Rüyada fare zehirlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada fareleri zehirlemek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Rüyada fareyi zehirlemek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada fare zehirlemek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada fare zehirlediğini görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet eder.

Rüyada köpek zehirlemek ele güne muhtaç olacağına, şansın kapanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada birini zehirlemek elinin bolluğa kavuşacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini zehirlemek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada adam zehirlemek ortaklı işlere girileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments