Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan zehirlemek

Rüyada insan zehirlemek

Rüyada insan zehirlemek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada insan zehirlemek gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada insanları zehirlemek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan zehirlemek ibadete ağırlık verileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu zehirlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada hayvan zehirlemek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yılanı zehirlemek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamam böceği zehirlemek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini zehirlemek zarara uğrayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments