Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare zehirlediğini görmek

Rüyada fare zehirlediğini görmek

Rüyada fare zehirlediğini görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, borçları varsa ödeyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada fareleri zehirlemek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi zehirlemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet eder.

Rüyada fare zehirlemek feraha ermeye, güzel bir haber almaya, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada insan zehirlemek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada birini zehirlediğini görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada adam zehirlemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeği zehirlemek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments