Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yakalanmış fare görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada fare yakalayıp atmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments