Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yakalamaya çalışmak

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak rızkın artacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada güvercin yakalamaya çalışmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek yakalamaya çalışmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments