Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak feraha ermeye, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada at yakalamaya çalışmak şansının açılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak başarıya giden yollarını açacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada örümcek yakalamaya çalışmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments