Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fare yakalamak

Rüyada büyük fare yakalamak

Rüyada büyük fare yakalamak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada büyük fare yakalamak gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada büyük fare yakalamak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, işlerin rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yakalamak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada fare öldürmek yakalamak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak onlarla arasının açılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare yakalamak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aylık gelirinin artacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada fareyi yakalamak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments