Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin zıpladığını görmek

Rüyada farenin zıpladığını görmek

Rüyada farenin zıpladığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kalkınacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada farenin zıpladığını gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Rüyada farenin zıpladığını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yaşamının tazeleneceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalettir.

Rüyada çok yükseğe zıplamak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten zıplamak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek zıplamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde zıplamak her şeyin durağan şekilde süreceğine, saygın biri haline geleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden zıplamak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada balıkların zıpladığını görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Rüyada balığın zıpladığını görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, büyük atılımların yapılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments