Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde zıplamak

Rüyada denizin üstünde zıplamak

Rüyada denizin üstünde zıplamak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde zıplamak gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde zıplamak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde zıplamak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada birinin zıpladığını görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin zıpladığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanguru gibi zıplamak kötü olayların meydana geleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoplayıp zıplamak sıkıntılarının günden güne artacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin zıpladığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments