Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yükseğe zıplamak

Rüyada çok yükseğe zıplamak

Rüyada çok yükseğe zıplamak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayallerine ulaşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çok yükseğe zıplamak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Rüyada yükseklere zıplamak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Rüyada yüksekten zıplamak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yükseğe zıplamak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çok yükseğe zıplamak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek zıplamak hastalığını yenmeyi başaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoplamak zıplamak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments